Feb 8

Hai alle mensen die dit lezen

ik ben een tijdje weggeweest nou... ik heb een tijdje niet op mijn blog geschreven. Want we zijn druk bezig met de verbouwing en ik ben druk bezig met school, ik zit namelijk in groep acht en we hebben eindcito maar gelukkig is die morgen al afgelopen jeejjjj!!! verder heb ik niet veel te melden (vertellen).

Groetjes Merle

Posted by Merle Schulenburg

Jul 20

Zaterdag 9 juli was het zover. Ik had mijn laatste training van de springgroep, en dat hielden ze in Enter waar een ze een hele hal tot hun beschikking hebben. Mijn ouders mochten meekomen en mochten, nee, eigenlijk moesten, zelfs meedoen. Dat die twee stijve harken Schulenburg geen potjes konden breken was wel verwacht.. Om een en ander te illustreren hieronder een paar filmpjes.

 

 

Dat zelfs Laura haar papa met een worp op de mat kon krijgen.. Papa, je moet je schamen!

Posted by Merle Schulenburg

Jun 17

Tjonge, was dat even lekker. Twee lange weekenden weg naar camping De Poppe met Hemelvaart en Pinksteren (het zogenaamde HePi arrangement). Helaas alweer voorbij, maar wat hebben we genoten. In het eerste weekend de vouwwagen geplaatst en met tweede Pinksterdag alles weer inpakken en op weg naar huis.

Dat lijkt natuurlijk kort, maar ontzettend gezellig. Naast het BBQ'en en lekker genieten zijn we zelfs nog actief geweest! Naast badminton is er veel gezwommen en gefiets. Dat laatste was wel handig 's morgens bij het ophalen van lekker verse broodjes en croissantjes.

Continue reading "Lekker twee lange weekenden"

Posted by Merle Schulenburg

May 8

Hallo mensen,

De Mei vakantie is al voorbij!:-( Dat vinden wij in huize Schulenburg niet echt leuk! Maar ik heb echt geweldige dingen gedaan in de vakantie zoals:

  • ik heb kano gevaren met mijn ouders en zusje, nicht, neef en oom.
  • ik had een loge (Marleen) van zondag op maandag.
  • ik ging logeren bij een vriendin van woensdag op donderdag.

Continue reading "Mei vakantie!"

Posted by Merle Schulenburg

Apr 3

Hallo Mensen die dit aan het lezen zijn!

Laura was afgelopen vrijdag jarig en het was een groot feest! Dit heeft ze allemaal gekregen:

  • Fiets
  • Judopak
  • Fietstas

En nog veel meer leuke dingen!

Mijn vader had gisteren (zaterdag) een wedstrijd van waterpolo en dat was voor het kampioenschap ! Maar als je meer wilt weten moet je maar verder lezen...

Continue reading "Laura's verjaardag!"

Posted by Merle Schulenburg

Mar 29

Hallo mensen,

Ik ben afgelopen zaterdag naar Duitsland geweest voor een blazersdag van dwarsfluitles (ik zit op dwarsfluiten). En dat was heel erg leuk! Het was wel een uur rijden maar dat was het waard. Ik heb een geweldige dag gehad! We waren de hele dag in Duitsland en ik was met de andere dwarsfluitleerlingen uit ons groepje. Er waren ook andere dwarsfluitleerlingen van andere muziekscholen. We waren een groepje met andere dwarsfluitleerlingen en daarmee speelden we heel veel liedjes (die waren we aan het oefenen voor ons concert). Aan het eind van de dag hadden een soort van orkest en daarmee speelden we een heel mooi liedje uit ABBA.

In dit filmpje zijn we alleen met alle dwarsfluitleerlingen een stukje aan het spelen:

Continue reading "Blazersdag!!!"

Posted by Merle Schulenburg

(Page 2 of 2, totaling 11 entries)