Feb 27

Hallo mensen,

Wij hebben een aktie van de Ontmoetingskerk en ik hoop dat jullie allemaal ook willen helpen...

Samen met de kerk houden we een aktie voor de partnergemeente in Jankafalva in Roemeniƫ. Van 22 april tot 6 mei gaan er jongeren van de Ontmoetingskerk naar Jankafalva om daar een aula te bouwen en onderhoud uit te voeren aan de kerk en andere gebouwen.

Ik doe samen met mijn zusje Laura en mijn nicht Marleen mee aan de talentenaktie, wij gaan kruidcake en normale cake bakken. Wij komen zeker bij jullie langs, als jullie tenminste in Rijssen wonen in de wijk Veeneslagen, dus ga maar klaar staan want de mensen in Jankafalva hebben uw hulp hard nodig. Als jullie een handje willen helpen doe dan een paar klusjes voor jullie ouders of gewoon voor mensen bij je in de buurt. Ga even een handje helpen bij auto's wassen, bak een cake, maak het huis schoon, hark de tuin, wat je maar allemaal kunt bedenken om de mensen in Jankafalva te helpen. Dus doe je best en help een handje mee!

P.S. Kijk voor meer informatie op de website www.ontmoetingskerkrijssen.nl

Posted by Merle Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.

Submitted comments will be subject to moderation before being displayed.