Jan 14

Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar voor De Mors Heren 3, uit tegen WWV 1 in Winterswijk. Aangezien WWV 1 voor de wedstrijd op 2 punten onder De Mors Heren 3 stond, kon dit wel eens een belangrijke wedstrijd worden. Hielden de heren aansluiting bij de middenmoot of zakten ze nog verder af?

Ondanks enkele afzeggingen en met hulp van Marien stonden er 9 tot op bot gemotiveerde heren aan het bad. Dat de tegenstander met wel 13 spelers aanwezig waren, waaronder twee keepers, mocht niet baten; de heren van De Mors Heren 3 hadden maar één doel en dat was de 3 punten meenemen naar Rijssen.

In het eerste kwartje ging het zo ongeveer gelijk op, maar in de kwartjes die volgden ging het beter. Verdedigend gaven de heren van De Mors Heren 3 weinig weg en aanvallend werd er zo nu en dan een balletje in geprikt. Verdiend kunnen we de eindstand van 5-9 in het voordeel van De Mors Heren 3 dan ook zeker noemen, dat zonder spelers als Hans Poortman, Bart van Losscher en Jeroen Nijkamp. Toch kan en moet het spel beter, willen we ook de punten pakken tegen de ploegen die nu nog boven ons staan!

De Mors Heren 3 staat nu op de 9e plek, maar ze houden het vizier omhoog gericht!

Standen week 2:

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.