Feb 24

Het moest er maar eens van komen, na weken, nee, maanden zeuren van de kinderen, moesten we er aan geloven. Een dag winkelen in een Primark vestiging. Welke het moest worden, stond nog niet vast aan het begin van de week, maar afgelopen vrijdag werd er toch gekozen voor de Primark vestiging in Essen Duitsland, zo'n 140km rijden.

Na iets meer dan 1½ uur rijden werd de auto de parkeergarage ingedraaid en konden we naar de Primark in het centrum van Essen. Daar aangekomen de eerste verassing; een heuse ijsbaan en schans was opgezet! Super natuurlijk, dat moesten we zeker nog even bekijken.. Maar eerst even winkelen (pffff).


Wat winkelen betreft moet je wel in de Primark kunnen slagen! Ruim aanbod, lage prijzen, voor alles dus wat. Over de kwaliteit kun je twisten, maar voor het geld wat ze er voor vragen zijn het zeker koopjes. De dames van mij namen in ieder geval de tijd, 4½ uur later verlieten we de winkel pas.. Pfffff.

Na het winkelen was het tijd voor iets eten en ontspanning, en aangezien er een ijsbaan met schans aanwezig was, moest dat geen probleem zijn. Om de tekst in dit artikel een beetje te beperken hieronder een aantal foto's en een filmpje.

Ontdek hoe ze het doen! (is vrij simpel en voor de hand liggend)

Een bezoekje aan Duitsland is niet compleet zonder een 'Bratwurst'! ;-)

Onze glutenvrije tijgers moeten het doen met een patatje :-(

IJsvoetbal, lachen dat houterige bewegen. Iedereen bang voor vallen, met als gevolg dat het een spelletje voetbal tussen paspoppen lijkt.


Merle en Laura moesten natuurlijk deze helling af! Let op het meisje met de witte jas (Merle) en die er na komt (Laura)!

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. No comments

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.