Sep 22

ALS (Amyotrofische Lateraal Sclerose) is een zeer ernstige spier/zenuw-ziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. Spiergroep voor spiergroep valt uit. Gemiddeld leeft iemand nog maar drie jaar nadat de diagnose gesteld is.

Over de oorzaak is nog steeds weinig bekend. Daarom werft Stichting ALS Nederland fondsen voor onderzoek, zetten zij zich in voor een grotere bekendheid van de ziekte, en streven ze naar een betere kwaliteit van zorg voor de 500 mensen die nu jaarlijks door ALS getroffen worden.

Er is nog een lange weg te gaan om ervoor te zorgen dat ALS ooit kan worden genezen of zelfs maar kan worden vertraagd. ALS moet de wereld uit!

Om de ALS stichting hierbij te helpen, wil ik aan de Tour du ALS 2013 deelnemen. Hiervoor heb ik echter wel sponsoren nodig die minimaal € 1500,- bij elkaar brengen (maar liever meer). Ik wil met iedere sponsor de uitdaging aan dat ik deze tocht volbreng voor het goede doel! Neem dus contact op met mij, zodat ik minimaal die €1500,- bij elkaar breng en de ALS stichting verder kan gaan met hun goede werk!

Wil je mij sponsoren of heb je vragen, mail me:

e: jan.schulenburg@gmail.com

Lopende en acties die nog komen:

  • Handgemaakte zeep door Heidi Dannenberg, zie ook haar Facebook profiel!
  • Binnenkort: authentieke cake, in naturel en chocolade smaak. Een en ander moet nog opgezet worden, maar bestellingen zijn te plaatsen via het mail adres jan.schulenburg@gmail.com. In Rijssen worden de cakes bezorgt!
  • Alleen oudejaarsdag: heerlijke oliebollen, zowel met als zonder krenten, glutenvrij of normaal. Het adres hiervoor volgt nog, maar voorgaande jaren, toen we nog bakten voor 3FM Serious Request, liep het storm en gingen er tegen de 20 pakken oliebollenmix doorheen! Altijd erg gezellig!

Posted by Jan Schulenburg

0 Comments

Display comments as(Linear | Threaded)
  1. Inge Goossen says:

    Goed bezig zwager! Super! Wat zou het geweldig zijn als iedereen een klein deel kan missen:) en wij de berg op kunnen fietsen!!! Succes!

Add Comment


E-Mail addresses will not be displayed and will only be used for E-Mail notifications.
To leave a comment you must approve it via e-mail, which will be sent to your address after submission.

To prevent automated Bots from commentspamming, please enter the string you see in the image below in the appropriate input box. Your comment will only be submitted if the strings match. Please ensure that your browser supports and accepts cookies, or your comment cannot be verified correctly.
CAPTCHA

Enclosing asterisks marks text as bold (*word*), underscore are made via _word_.
Standard emoticons like :-) and ;-) are converted to images.